Truffel La Bouse

omschrijving

Dat het romige van kaas onweerstaanbaar is in combinatie met het aardse van truffel, is welbekend. De kaasmakers in het Zwitserse Emmental besloten het de kaasliefhebber makkelijk te maken en de twee al in de productie samen te voegen. Het resultaat: de Truffel la Bouse. Ze voegen de room van de vorige dag toe aan de rauwe melk, waardoor de kaas uitzonderlijk romig is. Je proeft er een vleugje wei, veel frisheid en een volle truffelsmaak in terug. Laat hem thuis nog even doorrijpen, dan wordt hij extra lekker.

 

Soort

Zacht

 

Land

Zwitserland

 

Dier

Koe

 

Type melk

Rauwmelks

 

Keurmerk

Geen

 

Stremsel

Dierlijk


contact

N.G. Piersonstraat 45

1814 VB Alkmaar

072-5152107

info@kaasvandaan.nl

openingstijden

maandag 8.00 - 18.00 uur

dinsdag

8.00 - 18.00 uur

woensdag

8.00 - 18.00 uur

donderdag

8.00 - 18.00 uur

vrijdag

8.00 - 18.00 uur

zaterdag

7.30 - 17.00 uur

2023 3e Nederlands beste kaas van de boer foodspeciaalzaak

 

2022 1e Nederlands beste kaasspeciaalzaak
 

2022 2e Nederlands beste foodspeciaalzaak Buitenlandse kaas

2021 2e Nederlands beste Boerenkaas specialist

 

2020 3e Nederlands beste Boerenkaas specialist

 

2019 4e Nederlands beste Foodspeciaalzaak kaas