Koch Truffalo

omschrijving

De Zwitserse kaasmakerij Koch werkt al meer dan vijftig jaar op dezelfde manier, met de beste melk uit de regio Appenzell. Maar dit betekent niet dat ze stilstaan: ze proberen constant nieuwe bijzondere smaakcombinaties uit. Zo wordt voor deze Tomme een mengsel van truffel en papaver door de rauwe melk gemengd. De korst bedekken ze met een dunne laag van de – uiteraard goed eetbare – papaver. Alles met de hand, voor het beste smaakresultaat. Deze ongewone kaas smaakt heerlijk uit het vuistje, maar bijvoorbeeld ook in een risotto met zwarte rijst.

 

Soort

Hard

 

Land

Zwitserland

 

Dier

Koe

 

Type melk

Rauwmelks

 

Keurmerk

Geen

 

Stremsel

Dierlijk

 

 


contact

N.G. Piersonstraat 45

1814 VB Alkmaar

072-5152107

info@kaasvandaan.nl

openingstijden

maandag 8.00 - 18.00 uur

dinsdag

8.00 - 18.00 uur

woensdag

8.00 - 18.00 uur

donderdag

8.00 - 18.00 uur

vrijdag

8.00 - 18.00 uur

zaterdag

7.30 - 17.00 uur

2023 3e Nederlands beste kaas van de boer foodspeciaalzaak

 

2022 1e Nederlands beste kaasspeciaalzaak
 

2022 2e Nederlands beste foodspeciaalzaak Buitenlandse kaas

2021 2e Nederlands beste Boerenkaas specialist

 

2020 3e Nederlands beste Boerenkaas specialist

 

2019 4e Nederlands beste Foodspeciaalzaak kaas